Sidia Sissoko are 45 de ani, e nascut dintr-o mama romanca si un tata guinez, din Africa de Vest. La baza este inginer, dar in prezent este “stay-at-home dad”.

  Preparatul pe care l-a adus in concurs –  o supa crema de cartofi, cu menta. “Asta am si eu in meniu la restaurant”, i-a spus Florin Dumitrescu.

  In timp ce juriul ii gusta mancarea facuta de el, a tremurat si a transpirat tot, cu atat mai mult cu cat pe chipurile juratilor nu se putea citi ABSOLUT NIMIC.

  Catalin Scarlatescu a spus NU, Florin Dumitrescu i-a spus ca a facut o supa “geniala”. “Si acum ce facem?” l-a intrebat Florin pe concurent. “Pai, vin sa va pup?” a raspuns el, fericit ca merge mai departe, in hohotele de ras ale juratilor.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Video:Concurentul care a tremurat si a transpirat tot timpul in fata juriului, 1.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice