Marti, 27 mai, la PRO TV se intorc cei trei finalisti ai “MasterChef. Proba Celebritatii” pentru a le testa concurentilor actuali MasterChef abilitatile culinare. Elena Lasconi, Don Baxter si Pacha Man vor fi invitatii speciali ai celei de-a XI-a editi MasterChef, alaturi de Marek Raditsch, un Chef celebru in toata lumea.

  In cursa pentru titlul de MasterChef au mai ramas 12 participanti, care asteapta noi surprize, teste sub presiune si probe inedite din partea juratilor. In noua editie, finalistii de la “MasterChef. Proba Celebritatii” se intorc cu preparate uimitoare, pe care actualii concurenti vor incerca sa le reproduca.

  Insa marea surpriza a emisiunii de maine este Chef Marek Raditsch, cel care a avut onoarea sa gateasca pentru Regele Norvegiei, Albert de Monaco, Familia Clinton, Mick Jagger sau Robbie Williams. Concurentii MasterChef vor fi provocati sa reproduca plating-urile speciale realizate de Chef Marek.

  Telespectatorii PRO TV vor putea urmari maine ce sfaturi le ofera fostii concurenti MasterChef noilor aspiranti la titlu si vor afla cine va intra la Testul sub presiune, de la 20.30, la “MasterChef”.

  “MasterChef”- Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • masterchef vedete concurenti

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Mehrzad Maghazehi

  Posted on Apr - 1 - 2012

  2 Comentarii

  Episodul 1 – Partea...

  Posted on Mar - 20 - 2012

  5 Comentarii

  Craciun Emilian

  Posted on Mar - 4 - 2013

  Adauga Comentariu

  Elisabeta Stratu

  Posted on Mar - 27 - 2012

  Adauga Comentariu

  Paslaru Simona

  Posted on Mar - 17 - 2012

  31 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice