Masterchef Sezonul 5

  Sambata, in Timisoara, pasionatii de gatit din Banat au venit sa cucereasca papilele gustative ale echipei MasterChef. Hotelul Continental din Timisoara a devenit pentru o zi centrul gastronomic din vestul Romaniei, atragand pasionati de gatit din domenii diverse: de la cantareti de muzica rap, la ingineri mecanici sau studenti.

  Tavi Ghindea, fost concurent al sezonului precedent, a fost prezent la preselectiile din Timisoara unde i-a incurajat aspirantii la sortul MasterChef, povestind si despre experienta care i-a schimbat viata. „Pentru mine MasterChef a inceput ca o provocare. Ulterior, s-a transformat in visul vietii mele pe care am reusit sa-l implinesc. Am realizat ce-am vrut sa devin, a fost o provocare exceptionala si mi-a schimbat foarte mult viata. Sfatul pe care l-am dat oricui este sa nu ezite!”.

  Dornici sa-si demonstreze abilitatile si pasiunea culinara, concurentii au venit cu preparate variate, precum file de somon cu dulceata homemade, preparate cu fructe de padure si fructe de mare sau preparate mediteraneene, dovada ca gustul competitiei din aceasta toamna va fi intens!

  Prinde gustul competitiei MasterChef – din toamna, numai la PRO TV!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Un nou sezon MasterChef incepe din toamna la PRO TV, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Aniko Zanc

  Posted on Mar - 4 - 2013

  Adauga Comentariu

  Moelleux au chocolat

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Nicolae Raducu

  Posted on Mar - 3 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice