Nunta la MasterChef

  Asta este o poza mai veche, in care Chef Florin are parul tuns scurt si un cercel in ureche:
  O poza urcata pe contul sau personal de Facebook i-a uimit pe toti fanii lui Florin Dumitrescu, despre care multe fete sustin ca este cel mai sexy jurat de la MasterChef. :)
  Nu este vorba decat de o schimbare minora – carismaticul Chef si-a ras barba, cu care publicul de la MasterChef se obisnuise, dar unele din admiratoarele sale n-au apreciat transformarea: “Pacat ca ti-ai dat barba jos. Nu mai semeni, dar oricum esti frumos” sau “Vrem barba inapoi!”.
  In afara de barba lipsa, admiratoarele lui Florin Dumitrescu s-au declarat dezamagite si de faptul ca are iubita, si inca una foarte draguta: “Ai dezamagit multe fete cu poza asta”, a comentat cineva pe Facebook.
  Asta este o poza mai veche, in care Chef Florin are parul tuns scurt si un cercel in ureche:

  Nunta la MasterChef

  De altfel, juratul de la MasterChef are si alte fotografii in care apare fara barba.
  Tu ce crezi: ii sta mai bine cu, sau fara barba?
  Asta este o poza mai veche, in care Chef Florin are parul tuns scurt si un cercel in ureche:
  Florin Dumitrescu, unul din cei trei jurati ai emisiunii “MasterChef” este, la cei 24 de ani ai sai, cel mai tanar jurat “MasterChef” din lume.
  “Ma simt extrem de onorat. Am facut un mic research si am vazut ca la cei 24 de ani pe care ii am, sunt cel mai tanar jurat “MasterChef” din lume. Sunt foarte mandru de asta pentru ca am muncit foarte mult in ultimii 10 ani si simt ca aceasta emisiune mi-a rasplatit eforturile si sacrificiile pe care le-am facut. Este o onoare, dar este si o responsabilitate foarte mare pentru cineva de varsta mea”, spune acesta.  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Episodul 2 – Partea...

  Posted on Mar - 27 - 2012

  2 Comentarii

  Promo Agricol

  Posted on Feb - 10 - 2012

  Adauga Comentariu

  Cel mai dur jurat...

  Posted on Mar - 24 - 2013

  3 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice