In prima proba a serii, la MasterChef legumele au facut diferenta. Daca in anii trecuti ceapa sau pestele i-au facut pe concurenti sa planga la propriu, de data aceasta juratii le-au testat cunostintele de baza in bucatarie si i-au provocat la tocat legume.

  De la varza, la sfecla, telina sau morcovi, fiecare concurent a avut la dispozitie oricate legume poate duce. Pe tocator, evident, pentru a-si pastra sortul si a continua concursul.

  Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea si Chef Catalin Scarlatescu au facut o adevarata demonstratie de talent, care i-a lasat cu gura cascata pe concurenti. “Am ramas ca-n filmele cu prosti”, “Nu ma asteptam sa iasa totul asa perfect, chiar la linie” au recunoscut fascinati concurentii, cand au vazut cum manuiesc cutitul in bucatarie niste profesionisti.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Toti cei 76 de concurenti au ramas cu gura cascata, 3.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice