Nunta la MasterChef

  Te crezi in pas cu moda? Atunci nu respecta doar tendintele in materie de haine ci si pe cele culinare .
  Afla care este trendul in 2012 de la cei mai tari chefi.
  Catalin Scarlatescu: Ca si in moda, bucataria trece de la o tendinta la alta in functie de anotimp si locul unde te afli. Daca in ultimii ani am trecut de la contemporan la eclectic si de la fusion la molecular, acum intram in era traditional minimalista.
  Sorin Bontea: Nu cred ca exista cu adevarat o tendinta anume, dar au fost influente din bucataria franceza, italiana, indiana, mexicana si in ultima perioada bucataria moleculara. Iar in 2012 vom manca din mana unui MasterChef.  Dar cred ca in viitorul apropiat, ne vom intoarce la bucataria clasica.
  Florin Dumitrescu: Tendinte exista. De exemplu, am observat ca de vreo 2 ani incoace apar tot felul de magazine cu produse romanesti de calitate. Cred ca, mai nou, romanului ii place sa se intoarca la origini, sa descopere si alte gusturi traditionale decat cele cu care a fost obisnuit si, sincer, cred ca in 2012 vom manca din ce in ce mai mult romaneste, iar cu ajutorul ”MasterChef” poate vom reusi sa o facem mai mult ca oricand. M-a invatat cineva la un moment dat ca bucataria romaneasca nu inseamna doar retetele traditionale roamanesti. Poate insemna si sa gatim cu tehnici frantuzesti, de exemplu, dar cu produse romanesti, ceea ce implicit ii da preparatului un aer autohton. Daca as fi un trendsetter al domeniului, atunci as promova foarte mult productia de legume de gradina si animale de ferma. Cred ca acesta este trendul 2012. Fiind inconurati de gusturi create in laborator, trendul, astazi, este sa mancam sanatos, natural si gustos.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice