Tatiana este de profesie avocat si lector universitar, insa latura sa artistica a impins-o catre arta gastronimica, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

  A crescut intr-o familie de juristi si mai are un frate. Gateste de cand a intrat la facultate si a trebuit sa plece de langa ai ei. Are un var stabilit in Italia, care lucreaza ca bucatar intr-un restaurant cu 2 stele Michelin si pasiunea acestuia a inspirat-o si pe ea.

  “El s-a hotarat sa devina bucatar dupa ce a vazut “Ratatouille”. Gastronomia este o arta pentru el, el nu gateste, el creeaza si m-a molipsit si pe mine”. Deserturile sunt marea slabiciune a Tatianei si de cate ori merge in vizite la prieteni stie ca trebuie sa le duca ceva dulce, daca nu, este rugata sa prepare ceva acolo, pe loc. Tatianei ii place sa gateasca, in special deserturi, si pentru copii defavorizati din diverse asociatii, carora vrea sa le aduca astfel un zambet pe buze. “MasterChef probabil ar insemna o rascruce pentru mine. E locul unde as prinde incredere si curaj. Incredere – ca am talent, curaj – sa fac o schimbare radicala in viata. O pasiune sa se transforme intr-un job!? Niciodata nu m-am aventurat in nimic, de regula sunt foarte calculata si nu risc, sunt avocat si trebuie sa fiu sigura de tot. “MasterChef” e prima mea mare aventura!”


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Tatiana Danilescu, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
  Categories: Concurenti sezonul 3

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  “Mama, asta zici ca...

  Posted on Apr - 14 - 2014

  Adauga Comentariu

  Editia 12 – Marea...

  Posted on Jun - 5 - 2012

  Adauga Comentariu

  Editia 11 – Partea...

  Posted on May - 29 - 2012

  Comments Off on Editia 11 – Partea 4

  La MasterChef US se...

  Posted on Feb - 19 - 2012

  Adauga Comentariu

  Bogdan Lupoiu

  Posted on Mar - 17 - 2012

  8 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice