MasterChef” este integral pe voyo.ro.

  La prima proba a serii, cei 14 concurenti ramasi la MasterChef au avut de reprodus cate o farfurie de paste, dupa modelul celor gatite de Chef Marcello Zaccaria, dar si inca un fel de mancare italieneasca.

  Aici, cei trei jurati au fost fara mila si au aruncat o multime de farfurii, cu doar 30 de minute inainte de expirarea timpului, cand si-au dat seama ca majoritatea concurentilor aveau de gand sa faca tot paste, pizza, risotto sau supe.


  Debusolati, concurentii au reusit sa se adune si sa gateasca un fel principal inspirat din bucataria italieneasca, insa nu toate preparatele au fost apreciate de jurati.

  Cel care a parasit competitia in urma acestei probe a fost somelierul Vlad Muresan, care a predat sortul cu lacrimi in ochi, emotionandu-i si pe ceilalti colegi, care se atasasera de el.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
  Surpriza dupa testul sub presiune, 9.0 out of 10 based on 1 rating

  Termeni de cautare

  • presiune sezonul 6

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice