Spyros Theodoridis

  Este nascut in Atena , dar s-a mutat in Italia obtinand cetatenia. Locuieste in Modena de 14 ani , oras pe care il iubeste foarte mult si in care se simte foarte bine. De copil, mama lui il ducea in fiecare duminica la teatru , un obicei pe care la pastrat si cand a crescut. Dragostea pentru teatru la facut sa se inscrie la scoala de teatru, pe care a absolvit-o in 1995. In Grecia a lucrat ca actor, fiind prezent in seriale tv , filme si piese de teatru.


  Pasiunea pentru gatit a dobandit-o din necesitate deoarece mama lui neavand prea mult timp liber , fiind ocupata permanent cu serviciul. A inceput sa gateasca la varsta de 12 ani, pregatind mancaruri  simple si traditionale , incercand permanent sa le imbunatateasca, sa gaseasca gusturi noi .

  Gatitul in sine este o arta , si ca toate artele , ar trebui sa fie tratate cu dragoste si sa se puna mult pasiune in ceea ce facem. el este pasionat de bucataria italiana, pe care o considera cea mai buna din lume.  A calatorit in toata tara pentru a descoperi , a vedea si a invata diferitele retete si gusturi locale.

  Spyros a devenit primul MasteChef al Italiei , in urma unei competitii acerbe desfasurate de-a lungul celor 12 episoade.

   

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Spyros Theodoridis este primul MasterChef al Italiei , 10.0 out of 10 based on 1 rating
  Categories: International

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice