Sorana are 24 de ani si este studenta in anul 6 la Medicina Dentara, la Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea.

  Mai are o sora mai mica, iar parintii – mama medic specialist radiolog si conferentiar, tatal mediator la tribunal – sunt divortati. Pasiunea pentru calatorii si firea independenta au purtat-o pe Sorana in multe locuri din lume: pe langa vacantele petrecute alaturi de parinti, in anul al doilea de facultate a fost in Grecia, unde a muncit ca ajutor de ospatar, apoi in anul al treilea a lucrat ca receptionera si chelner in SUA.

  De gatit a invatat de la bunica: in copilarie ii placeau mult clatitele si pentru ca mama sa nu stia sa faca, s-a apucat singura sa gateasca.

  “M-am apucat sa gatesc in clasa a saptea. Cand eram mica si eram la bunica sau la matusa mea stateam intotdeauna si ma uitam la orice gateau. Acum gatesc in fiecare zi, daca nu la 2-3 zile.”

  Soranei ii place mult bucataria asiatica (japoneza, chinezeasca, thailandeza, coreeana) si cea mexicana, ale caror preparate le-ar gati la orice ora. “MasterChef” inseamna sa ai la dispozitie orice ingredient viseaza sufletul tau si sa faci cu el orice viseaza mintea ta, o dezlantuire a imaginatiei. Sa particip la “MasterChef” inseamna sa creez si sa aflu daca e de bine ce fac.”


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Sorana Buştea, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
  Categories: Concurenti sezonul 3

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice