“Sincer, pe cuvant, ti se pare ca mi se lipeste ciunga ciunga in par?” Cu ce a reusit sa il enerveze atat de tare pe Chef Catalin Scarlatescu un concurent de la “MasterChef”: VIDEO

  Daca cei mai multi concurenti au mizat marti seara pe preparate clasice, Lucian Morteanu a venit decis sa cucerasca “MasterChef” cu un plating de bucatarie moleculara: Panang gai – pui cu lemongrass.

  Juratii nu au fost convinsi, astfel ca l-au supus unei probe in direct: sa gateasca pe loc un ou ochi ca la carte. “Ca sa ajungi sa faci bucatarie moleculara, iti trebuie multi ani de practica” l-a sfatuit Catalin Scarlatescu.

  A primit insa sortul pentru curaj si pentru ca a reusit sa le straneasca juratilor curiozitatea.

  “Ai incercat sa imi reinventezi gaura din svaiter, cam asta ai facut, benzina fara plumb. N-ai cum sa creezi mai mult, sa-mi mai faci o bobita de mazare? Ti se pare tie ca noi suntem o emisiune de glume? Sincer, pe cuvant, ti se pare ca mi se lipeste ciunga ciunga in par. Pe cuvantul meu de onoare, de ce mai veniti mai oameni buni, nu potala nu e molecular”, i-a spus Catalin Scarlatescu enervat.

  “Si daca te uiti in farfurie, pentru cinci bucatele de morcov fierte, pentru un pic de orez si pentru manunchiul ala de chilli pe care nu pot sa-l mananc ca imi stric viata, ziua, noaptea. Nu va mai uitati pe Youtube, ca toti sunteti bucatari peste noapte”, a mai comentat juratul.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  2 Responses so far.

  1. c.nicolae says:

   frumoasa emisiunea,abia astept urmatorul,urmatorul si urmatorul episod ca vezi tot felul de ciudati si “glume” nu duce lipsa show-ul 😀 bravo master chef

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Ioan Partac says:

   Master chef=Bucatar TOTUSI NU INTELEG DE CE NU SE PUNE ACCENT PE BUCATARIA ROMANEASCA!! I,m living in Ireland but i like cook Romanian food every time for my and my family.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Mihai Toader

  Posted on Mar - 19 - 2013

  Adauga Comentariu

  Merisanu Mihai

  Posted on Mar - 17 - 2012

  Adauga Comentariu

  Cum pui la fiert...

  Posted on May - 1 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice