Marti seara in platoul “MasterChef” si-a facut aparitia si simpaticulSidia Sissoko. Fostul concurent din primul sezon, devenit intre timp bucatar cu acte in regula, a dat o mana de ajutor chefilor in jurizarea unui concurent.

  “Cand suntem in dubii, pe el il chemam, sa stii!” l-a prezentat Chef Sorin pe Sidia.

  “E un mare compliment pentru el, sunt sigur”, a raspuns concurentul, care, din cauza emotiilor a parut pe alocuri arogant.

  “Pentru tine e un compliment ca Sissoko iti gusta mancarea!”, i-a dat replica chef Sorin.

  Emotiv si onest ca intotdeauna, Sissoko a marturisit ca preparatului adus de Cristian ii cam lipseste un sos. “Farfuria e frumoasa, mie mi-a placut, dar i-as fi pus o reductie” a spus el.

  Cristian Lucaci a mizat pe tartar de somon pe pat de avocado si a facut fata stresului cu o logoree de neoprit: a vorbit incotinuu, a uitat cum sa se adreseze juratilor, s-a lasat coplesit de emotii, insa a obtinut la final un sort. “In mod ironic, nu sunt vorbaret”, a recunoscut Cristi, starnind rasul tuturor.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Drob

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Panica la bord: Niciodata...

  Posted on May - 8 - 2012

  1 Comentariu

  Dupa inca o proba...

  Posted on Apr - 3 - 2012

  Adauga Comentariu

  Promo Agricol

  Posted on Feb - 10 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice