Video Partea 2 >>>

  Cel de-al doilea sezon “MasterChef” a ajuns la final. In ultima editie din acest sezon, in care emotiile concurentilor se vor amesteca in aburii celor mai sofisticate preparate culinare. Prin ce probe neasteptate si solicitante vor trece concurentii, dar si care este podiumul de anul acesta si cu ce atuuri i-a convins pe jurati castigatorul celui de-al doilea sezon, in marea finala “MasterChef”.
  Ultimii sase concurenti ramasi in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro si titlul de MasterChef vor deschide seara cu o proba in deplasare la un restaurant din Capitala. Ana, Alex, Nicusor, Mihai, Maria Pop si Aida au primit saptamana trecuta sarcina de a-si alege fiecare cate doua ajutoare in bucatarie, dintre concurentii acestui sezon eliminati pana acum, pentru a putea astfel duce la bun sfarsit proba din restaurant. Fiecare va simti pe pielea lui cum este sa tii pe mana meniul intr-un restaurant care functioneaza toata ziua la capacitate maxima, cum e sa pregatesti farfurii pe banda rulanta care sa ajunga la timp pe mesele clientilor, dar si cum e sa gatesti pentru vedetele care si-au anuntat prezenta in restaurant, de la Cabral si Andreea Ibaka, la Mircea Solcanu, Amalia Enache sau veveritele de la “Happy Hour”.
  Emotiile vor culmina in momentul in care juratii vor ii vor alege pe primii trei concurenti ai acestui sezon, in urma unor probe nu lipsite de surprize si emotii. Desi aprecierile celor trei chefi se vor indrepta catre toti cei ajunsi pana in aceasta etapa a concursului, numai unul dintre acestia va pleca acasa cu titlul de MasterChef.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.2/10 (11 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +5 (from 5 votes)
  Sezonul 2 - Episodul 14- Partea 1, 9.2 out of 10 based on 11 ratings

  Termeni de cautare

  • finala masterchef 2014
  • masterchef romania finala 2014
  • masterchef finala 2014
  • masterchef romania sezonul 2 episodul 14 full
  • masterchef finala 2014 romania
  • masterchef sezonul finala
  • mater chef sezon nou 14 sept 2014
  • masterchef sezonul 2 finala video
  • masterchef sez2 ep 14
  • episoade dinmasterchef ramon full video
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply


  MasterChef Romania Video

  Masterchef Sezonul 5 Editia...

  Posted on Sep - 15 - 2014

  2 Comentarii

  Florin orfanul de la...

  Posted on Sep - 15 - 2014

  Adauga Comentari

  Chef FOA

  Posted on Sep - 15 - 2014

  Adauga Comentari

  Chef Patrizia Paglieri

  Posted on Sep - 15 - 2014

  Adauga Comentari

  Chef Adrian Hadean

  Posted on Sep - 15 - 2014

  Adauga Comentari