Marian Petrescu, in varsta de 32 de ani, administrator, a venit la “MasterChef” cu multa “caterinca” si cu un preparat nu chiar ca la carte, dar avea pregatita o mare surpriza in meniu.

  Concurentul a povestit cu lux de amanunte cum i-a gatit sotiei peste crud in timpul sarcinii sau cum a spalat WC-uri si vase in Italia, spre amuzamentul celor trei jurati.

  Insa la momentul adevarului, la prezentarea preparatului, a trecut prin ceva emotii, pentru ca pestele sau nu era tocmai corect pregatit.

  A demonstrat ca stie, totusi, sa gateasca, asa ca farfuria lui a fost printre castigatoare.

  “Vezi ca nu e tartar. Tartarul este mult mai fin, dar e gustos in draci”, i-a spus Chef Florin Dumitrescu, iar Marian a plecat cu un sort la gat, urmand ca saptamana viitoare sa aiba parte de noi probe puse la cale de jurati.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Ramon are concurenta serioasa!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice