Cel de-al doilea sezon “MasterChef” a ajuns la final. De la 20.30, ProTV difuzeaza ultima editie din acest sezon, in care emotiile concurentilor se vor amesteca in aburii celor mai sofisticate preparate culinare.

  Prin ce probe neasteptate si solicitante vor trece concurentii, dar si care este podiumul de anul acesta si cu ce atuuri i-a convins pe jurati castigatorul celui de-al doilea sezon, telespectatorii ProTV vor descoperi maine seara, de la 20.30, in marea finala “MasterChef”.

  Ultimii sase concurenti ramasi in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro si titlul de “MasterChef” vor deschide seara cu o proba in deplasare la un restaurant din Capitala.


  Ana, Alex, Nicusor, Mihai, Maria Pop si Aida au primit saptamana trecuta sarcina de a-si alege fiecare cate doua ajutoare in bucatarie, dintre concurentii acestui sezon eliminati pana acum, pentru a putea astfel duce la bun sfarsit proba din restaurant.

  Fiecare va simti pe pielea lui cum este sa tii pe mana meniul intr-un restaurant care functioneaza toata ziua la capacitate maxima, cum e sa pregatesti farfurii pe banda rulanta care sa ajunga la timp pe mesele clientilor, dar si cum e sa gatesti pentru vedetele care si-au anuntat prezenta in restaurant, de la Cabral si Andreea Ibaka, la Mircea Solcanu, Amalia Enache sau veveritele de la “Happy Hour”.

  Emotiile vor culmina in momentul in care juratii vor ii vor alege pe primii trei concurenti ai acestui sezon, in urma unor probe nu lipsite de surprize si emotii. Desi aprecierile celor trei chefi se vor indrepta catre toti cei ajunsi pana in aceasta etapa a concursului, numai unul dintre acestia va pleca acasa cu titlul de “MasterChef”.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.2/10 (30 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Prinde gustul victoriei! Marea finala "MasterChef" este ASTAZI, de la 20:30, la ProTV, 9.2 out of 10 based on 30 ratings

  Termeni de cautare

  • masterchef romania 28 05 2013
  • prinde gustul premiilor masterchef din 28 martie

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Cristian Şorop

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Tri-city sliders

  Posted on Feb - 21 - 2012

  Adauga Comentariu

  Chef Adrian Hadean

  Posted on Sep - 15 - 2014

  Adauga Comentariu

  Daniela Manta

  Posted on Apr - 1 - 2012

  Adauga Comentariu

  Mayla Bucci

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice