Masterchef Sezonul 5

  Gustul preselectiilor MasterChef a cuprins in acest weekend vestul Romaniei! Pasionatii de gatit au avut ultima sansa de a prinde gustul celei mai tari competitii culinare din tara! Sambata, 20 iunie, incepand cu ora 09:00, toti cei pentru care bucataria reprezinta o pasiune sau un stil de viata au fost asteptati la hotel Continental din Timisoara cu un preparat care le poate aduce un loc in bucataria MasterChef!

  Pana in prezent, echipa MasterChef a vizitat mai multe orase importante din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Mii de persoane s-au prezentat cu preparate variate, de la feluri principale exotice sau traditionale, la supe, preparate dulci sau siropuri extravagante. Romani de toate varstele, cu ocupatii variate – de la functionari publici, studenti, pensionari, ingineri sau constructori – au venit hotarati sa-si demonstreze abilitatile culinare si dorinta de a-si transforma hobby-ul intr-o meserie!

  MasterChef, cel mai urmarit show culinar, a reusit sa schimbe perceptia romanilor asupra domeniului culinar. Pe langa probele incendiare si testele sub presiune la care au fost supusi, concurentii au avut sansa de a cunoaste adevarati profesionisti ai domeniului culinar si de a lucra in conditiile reale dintr-o bucatarie profesionista.

  Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sunt pregatiti pentru un nou sezon care va reuni cu siguranta probe incendiare, ingrediente spectaculoase si concurenti extrem de competitivi.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Preselectiile MasterChef au ajuns la final! , 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Raluca Negru

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Un fost concurent de...

  Posted on Mar - 18 - 2014

  Adauga Comentariu

  Ana Rotaru

  Posted on Mar - 3 - 2013

  3 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice