S-a dat STARTUL inscrierilor pentru al doilea sezon al show-ului MasterChef! Inscrie-te AICI!

  Cel mai spectaculos show de cooking pe care l-a vazut Romania, lider absolut de audienta inca de la lansare, MasterChef se pregateste sa readuca romanilor bucuria competitiei si a gatitului la cele mai inalte cote in cel de-al doilea sezon. Sambata, 6 octombrie, show-ul de la Pro Tv isi deschide portile pentru preselectii: toti pasionati de bucatarie sunt asteptati in Bucuresti, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucharest, sala Iridium, incepand cu ora 10.00, pentru a face primul pas catre competitia culinara care i-a cucerit pe toti romanii. Preselectiile din 6 octombrie sunt deschise atat celor care s-au inscris pe site-ul protv.ro, cat si celor care nu au reusit sa faca asta.

  Conditii de participare


  Bucatarii amatori care se viseaza in competitia MasterChef si care abia asteapta sa isi arate talentul si abilitatile de magicieni in bucatarie sunt asteptati pe 6 octombrie la preselectii, indiferent daca au apucat sa completeze formularul online de inscriere sau nu. Candidatii trebuie sa se prezinte cu un preparat deja gatit acasa, cel mai bun pe care stiu ei sa il prepare, dar si cu platourile sau farfuriile necesare pentru prezentarea respectivului fel de mancare. Acestia vor avea la dispozitie 10 minute pentru a aranja in farfurie preparatul cu care spera sa castige biletul catre intrarea in competitie, dar si sa vorbeasca despre ei si pasiunea pentru gastronomie. Cei sositi la preselectie trebuie sa aiba peste 18 ani, sa aiba un act de identitate la ei si pot aduce, pe langa felul de mancare gata preparat, orice material de prezentare (video sau foto) din care sa reiasa cat de pasionati sunt de gatit.

  Inscrierile continua online!Inscriete AICI!


  Bucatarii amatori care au peste 18 ani si care sunt pregatiti sa-i da gata pe juratii Masterchef pot intra in continuare pe pagina dedicata inscrierii, unde trebuie sa completeze formularul online de inscriere si sa a fie astfel cu un pas mai aproape de preselectie.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • masterchef sezonul 2 preselectii
  • preselectii masterchef sezonul 2

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Florin Bordianu

  Posted on Mar - 19 - 2013

  Adauga Comentariu

  Cel mai exploziv show...

  Posted on Sep - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Merisanu Mihai

  Posted on Mar - 17 - 2012

  Adauga Comentariu

  JALE in echipa rosie

  Posted on May - 29 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice