MasterChef

  Ultima proba din aceasta seara la MasterChef a fost un test de recunoastere a unor ingrediente si condimente.
  Pare simplu la prima vedere, dar le-a dat mari batai de cap concurentilor MasterChef.
  Cei care au gresit cel mai mult – Iris Lungu si Magda Nicolae, care, de emotii, au numit primul ingredient pe care au crezut ca-l recunosc: morcovul. Din pacate pentru ei, era o capcana: morcovul nu era chiar morcov, ci baby-carrot sau morcov mic.
  Cei doi au intrat la baraj, unde fiecare a trebuit sa ghiceasca cat mai multe ingrediente. Primul a fost Iris Lungu, care a ghicit 12 ingrediente si s-a incurcat la turmeric – pe care l-a numit, in mod gresit, sofran.

  MasterChef

  Magdalena a facut aceeasi greseala, numai ca mai devreme decat Iris Lungu: a crezut ca turmericul e curry si, astfel, a fost eliminata din competitie.
  “Vroiam sa merg acasa… mi-a fost ciuda ca am gresit din cauza unui morcov mic. Aici emotiile sunt prea puternice. Am invatat ca trebuie sa-mi controlez emotiile, am invatat multe lucruri aici, in special despre mine”, a spus Magdalena.
  Urmatoarea proba pentru concurentii MasterChef ramasi in cursa pentru premiul de 50.000 de euro – martea viitoare vor trebui sa gateasca in deplasare pentru 400 de persoane, la o cantina sociala, iar Sidia Sissoko va fi sef de echipa.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  4 Responses so far.

  1. Nu stiu ce idei populati voi, dar
   1. Nu exista o mare diferenta intre baby carrot si morcov. Baby carrot e aceeasi planta culeasa timpuriu sau, mai rau aceeasi planta taiata si curatata astfel incat imperfectiunile plantei sunt inlaturate (capatand astfel un aspect mai placut).
   A se vedea aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Baby_carrot
   2. Chimenul si chimionul sunt plante diferite. Semintele, desi asemanatoare ca forma au gust diferit.
   3. Daca mierea este incalzita… ea se caramelizeaza si pierde din diferite proprietati, nicidecum nu devine toxica. Mai mult, incalzirea acesteia la o temperatura de 37 grade celsius provoaca pierderea a aproape 200 de substante componente.

   Poate veti reusi sa angajati un “master chef” care nu e diletant sau shaormar.. in restaurant de lux.

   Succes.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  2. pierde diferite*

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Mirela says:

   Chimenul si chimionul sunt doua lucruri total diferite. Cred ca chef a cam fost “luat de val”, caci nu pot sa cred ca n-ar sti asta.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  4. Razvan Dragomirescu says:

   Absolut de acord cu tine Ciprian in problema cu mierea, acolo chiar am studiat problema (am importat intr-o vreme miere de prin toata lumea, din Tasmania, Hawaii, Yemen, Finlanda, Insulele Pitcairn, etc). NU devine toxica prin incalzire, isi pierde doar unele din proprietatile benefice..

   Pentru baby carrot chiar vroiam sa caut, acolo nu stiam sigur si am presupus ca chef-ul stie ce spune. Iar chimionul si chimenul sincer le confundam si eu (dar ma rog, eu nu sint de specialitate).

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice