Ovidiu are 35 de ani si este intructor de yachting, meserie pentru care a renuntat la 10 ani de avocatura.

  Toata familia sa se ocupa de scoala de yachting (tatal i-a dat numele, iar ei au infiintat-o). Crede ca un skipper profesionist (conducator de ambarcatiune de agrement) trebuie sa fie si un bun bucatar, asa ca simte ca cele doua pasiuni ale sale, yachtingul si bucataria, merg mana in mana.

  “Momentul in care am realizat ca gatitul este ceea ce doresc sa fac in viata a fost in timpul excursiilor cu yachtul. Cea mai grea situatie in care am gatit a fost pe yacht, in timpul unei furtuni. Furtuna dura de foarte mult timp, iar echipajul (7 persoane) era inghetat si infometat. Am coborat in cabina unde valurile ma aruncau efectiv dintr-un perete in altul. A trebuit sa ma leg cu parame ca sa ma asigur. Din fericire, aragazul pe yacht se balanseaza si contracareaza miscarile vasului. Am fiert apa si am gatit o oala imensa de orez cu pui si ciuperci.”

  In bucatarie a fost la inceput inspirat de mama si bunica, aceasta din urma si azi, la 87 de ani, framantand singura kilograme de cozonaci.

  “Daca ajung in primii 10 in “MasterChef” promit ca imi voi declara preparatul de calificare, ‘tagliatelle de casa cu sos pesto si ton’ ca ‘preparatul meu semnatura’ si il voi gati la fiecare expeditie in Grecia, iar daca voi ajunge in finala, urmatorul meu yacht se va numi cu siguranta ‘MasterChef 4402′”.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Ovidiu Drugan, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
  Categories: Concurenti sezonul 3

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice