Felicia Tuca este din Cluj, are 44 de ani si este casnica. Pentru “MasterChef” a renuntat la viata ei in Italia, unde a locuit timp de doua decenii, si s-a intors in Romania. A avut acolo inclusiv un restaurant, pe care l-a inchis din cauza taxelor foarte mari.

  Felicia se lauda ca nu a calcat niciodata in sala de fitness, iar greutatea si-o mentine de 17 ani neschimbata gratie dietei sanatoase. Ca o picanterie, noua “casnica” nu si-a pus silicoane, ba dimpotriva, si-a micsorat sanii de la marimea 6 la 4, din cauza durerilor de spate.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  “Erau mari si ma durea spatele, pentru ca la greutatea pe care o am erau prea mult. Tot sunt mari si acum, am ajuns la masura patru. Sunt multumita!”, a declarat concurenta pentru cancan.ro.

  Constienta de atuurile sale fizice, Felicia adora sa pozeze provocator, in tinute care ii pun in valoare silueta de invidiat, iar pantalonii mulati de piele, fustele scurte si bluzele decoltate se regasesc din plin in garderoba Feliciei.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Daca va castiga marele premiu ea vrea sa-si deschida un mic restaurant in Cluj. “Sper sa raman cat mai mult in concurs, la preselectii eram cea mai mare, eu eram cea mai batrana teoretic, celelalte fete erau foarte tinere. Eu am 44 de ani!”, spune Felicia.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice