Arata foarte bine, dar Nicoleta Matea se lauda ca si-a innebunit sotul cu talentul culinar. Asa l-a cucerit iremediabil.
  “Ii place maxim ce-i gatesc! Vita argentiniana, piureul cu trufe si pastele quatro formaggi sunt preferatele lui. Ii plac proaspete si fierbinti”, a marturisit ea.Pe 10 ianuarie, noua casnica de la “MasterChef”, emisiune difuzata de ProTV in fiecare marti, de la 20:30, si-a implinit un vis mai vechi: si-a pus silicoane. Implanturile de 350 ml i-au fost recomandate de medic si ea s-a conformat.

  “Mi-am facut implanturi ca sa arat perfect la cununie”, le-a spus atunci Nicoleta Matea prietenilor. Asa ca pe 1 februarie tanara a mers cu pieptul inainte in fata ofiterului Starii Civile, la bratul lui Seby, iar cei doi au devenit sot si sotie.Pe 16 iunie, de ziua ei, si-a intalnit sortitul, pe Seby. Pentru ca a doua zi era si aniversarea lui, au petrecut impreuna. De atunci, impreuna au ramas.

  Seby, care era stabilit in Austria, a venit sa o vada weekend-ul urmator si urmatorul, iar in ziua in care s-a implinit o luna de la prima lor intalnire, Nicoleta a acceptat sa se mute cu el la Viena.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.1/10 (18 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -4 (from 10 votes)
  Nicoleta, topless intr-o revista pentru barbati, 3.1 out of 10 based on 18 ratings

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice