“MasterChef”, sezonul IV – din 18 martie, prinde gustul competitiei, in fiecare marti de la 20:30!

  Multi au poftit la preparatele ei, dar si mai multi au contemplat decoleturile sale adanci. Nicoleta Matea, cunoscuta sub titulatura de Casnica de la MasterChef, revine in atentia admiratorilor intr-un pictorial pentru revista Playboy.

  Alaturi de ea, playmate-ul Roberta Rostovtev, cehoaica Alina sau Kasia- bomba sexy din Ucraina, completeaza colectia de pictoriale Playboy care ar convinge orice barbat sa petreaca ceva mai mult timp in bucatarie.

  Asa cum v-ati obisnuit, insa, revista iepurasului cu papion hraneste si mintile, nu doar dorintele. Interviul acestei editii vi-l aduce pe Andi Moisescu, care va explica cu gratie si inteligenta, cum stau lucrurile in televiziune, atunci cand e vorba sa faci ceva de calitate.

  Noul numar Playboy poate fi gasit la punctele de difuzare a presei incepand de astazi, 7 martie.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Nicoleta Matea pe coperta Playboy din martie , 9.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice