Petru

  Mimi a vorbit despre planurile ei de viitor si a spus care este juratul ei preferat din concurs. Cu tot respectul! :)
  Cand ai intrat in acest concurs ti-ai imaginat ca o sa ajungi atat de departe in concurs? Ce ti s-a parut cel mai greu, pana acum, in concurs?
  Nu mi-am imaginat ca voi ajunge atat de departe si totusi imi doream foarte tare. Totul este greu in acest concurs, pe langa emotii vine totdeauna o noua provocare, o noua tema, o noua necunoscuta.


  Care a fost cel mai sofisticat fel de mancare pe care l-ai gatit la MasterChef? Dar cea mai mare greseala pe care ai facut-o la MasterChef?
  Cel mai sofisticat fel de mancare a fost homarul pentru ca nu mai gatisem niciodata si avea si o tehnica de lucru mai sofisticata. Iar despre cea mai mare greseala la MasterChef… nu am facut-o inca si sper sa nu o fac.
  Ce ai invatat din acest concurs?
  Este o experienta unica, cu oameni minunati, dintre care unii mi-au devenit prieteni… Si, bineinteles, am tras multe invataminte in ale bucatariei de la cei trei chefi.
  Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?


  O sa-mi continui viata de dinainte, insa mi-ar placea foarte mult sa fac un curs de bucatarie… si cine stie?!!! Gatitul este pasiunea mea de o viata si mai ales experienta pe care o traiesc acum la MasterChef ma face sa cred ca as putea sa devin chef intr-o bucatarie. Ceea ce am gatit pana acum in bucataria MasterChef imi da foarta multa incredere si cred ca am un mic avantaj fata de concurenti prin faptul ca gustul preparatelor mele au fost de cele mai multe ori apreciate de catre cei 3 chefi.
  Cu care dintre cei trei MasterChefi ti-ar placea sa colaborezi?
  Cu tot respectul, Chef Florin.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice