Masterchef Sezonul 6
  A fost unul din cei mai buni bucatari din cel de-al doilea sezon MasterChef. Mihai Toader a incheiat competitia culinara cu promisiunea ca in zece ani va deveni unul din cei mai buni bucatari din Romania. Nu a uitat-o si lucreaza din greu sa-si indeplineasca visul. Anul 2015 il va aduce cu siguranta mai aproape, intrucat a fost ales sa gateasca in marea finala a competitiei „San Pellegrino Young Chef 2015″.

  Dupa ce a plecat de din bucataria MasterChef de pe locul 3, Mihai Toader a ramas cu aceeasi doza de entuziasm si dorinta de a se perfectiona. Doar ca acum are mai multa incredere in el, mai mult curaj si mai putine emotii. A lucrat in mai multe restaurante din Bucuresti si din tara, iar in prezent, este Executive Chef la restaurantul Villa Restaurant&Garden din Sibiu.

  “Dupa ce am terminat MasterChef, am ramas in domeniu si am incercat in fiecare zi sa evoluez cat mai mult. Am lucrat in Bucuresti la un restaurant bun unde am reusit sa invat bazele bucatariei, am oferit consultanta unui restaurant din Alba Iulia, am reusit sa fac impreuna cu colegii mei de la MasterChef Victor Nemes, Vlad Muresan si Alex Hora, un proiect foarte frumos care se numeste IChefs, iar in 9 mai 2014 am reusit sa deschid un restaurant foarte bun in Sibiu”, povesteste el.


  Vino in cea mai frumoasa calatorie gastronomica! Inscrie-te acum si FII urmatorul MasterChef al Romaniei!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Editia 7 – Partea...

  Posted on May - 1 - 2012

  3 Comentarii

  Masterchef Sezonul 5 Editia...

  Posted on Sep - 15 - 2014

  5 Comentarii

  Editia 8 – Partea...

  Posted on May - 8 - 2012

  20 Comentarii

  SURPRIZA de la MasterChef....

  Posted on May - 15 - 2012

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice