Mayla este pe jumatate italianca, tatal sau fiind originar din Peninsula, iar mama romanca.

  La cei 22 de ani ai sai, Mayla spune ca a crescut printre tigai si condimente in bucataria restaurantului condus de familia sa. Mai are un frate si doua surori.

  A venit la “MasterChef” pentru a-i demonstra tatalui ei ca stie sa gateasca si ca merita ca intr-o zi sa lucreze ca chef in restaurantul acestuia. Vrea sa invete si sa fure de la cei trei jurati meserie.

  “Inca de mica am avut o pasiune pentru bucatarie, imi placea sa imi petrec timpul in bucatarie, asezata pe un scaun si privind cum parintii mei si bucataresele gateau. Inca de la 12 ani, tatal meu m-a pus la munca, in bucatarie. La inceput spalam vasele. Nu a stat nimeni niciodata sa imi explice cum se gateste, pur si simplu cred ca se poate spune ca am furat meseria. Sunt o persoana creativa in domeniul gastronomic. Imi place sa inventez retete noi. Pentru mine bucataria italiana este cea mai gustoasa si cea mai sanatoasa, dar stiu sa gatesc si preparate internationale.”

  “MasterChef” este un mare vis pentru Mayla, care a venit in concurs pentru a invata. Spune ca atunci cand intra in bucatarie se regaseste, bucataria este unul din putinele lucruri constante din viata ei si si-ar dori sa isi faca o cariera in acest domeniu.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 8.0/10 (5 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Mayla Bucci, 8.0 out of 10 based on 5 ratings
  Categories: Concurenti sezonul 3

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Sezonul 2 – Episodul...

  Posted on May - 6 - 2013

  Adauga Comentariu

  Mihai Toader, de la...

  Posted on May - 16 - 2015

  Adauga Comentariu

  Tie iti place cum...

  Posted on Apr - 10 - 2012

  Adauga Comentariu

  Sezonul 2 – Episodul...

  Posted on May - 29 - 2013

  Adauga Comentariu

  Serban Copot

  Posted on Oct - 1 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice