Juriul MasterChef

  Incepand de marti, 20 martie, de la 20.30 la ProTv debuteaza MasterChef Romania, cel mai tare show culinar din lume, cu visuri marete , pasiune si suspans fara limite , acestea fiind cateva dintre ingredientele  ce vor garanta un spectacol de nota 10, facandu-i pe telespectatori sa prinda gustul competitiei alaturi de juriu si concurenti.


  In prima editie MasterChef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu , ii vor pune la incercare pe  o parte dintre cei 150 de pretendenti la titlul de MasterChef.  Concurentii au la dispozitie toate conditiile pentru a gati un preparat pe care ei mizeaza in competitie si cinci minute pentru a-l aranja in farfurie, pentru a-l finaliza in fata juriului.  In joc este sansa de a obtine sortul Masterchef pentru a merge in faza urmatoare a competitiei, selectia fiind una foarte dura.

  De la studenti la angajati in domeniul vanzarilor sau publicitate, la casnice, profesori, farmacisti sau artisti, cei care au ajuns la intalnirea cu juriul au dat tot ce au avut mai bun pentru a le arata ca merita sa intre in acest concurs, care aduce castigatorului premiul cel mare de nu mai putin de 50.000 de euro.

  Juriul MasterChef

  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu nu ii vor scuti pe cei care se vor prezenta in fata lor de verdicte si comentarii usturatoare. “Orezul e mai rau ca un orez de spital” sau “Ai nevoie de un cutit ca al lui Arnold ca sa tai mancarea asta” sunt cateva dintre replicile acide pe care cei trei jurati nu se vor sfii sa le spuna. La polul opus insa, emotiile vor trece de la agonie la extraz pentru unii concurenti care vor auzi cuvinte de lauda din partea celor trei chefi de top: “Ati reusit de minune, meritati sortul pe deplin”, il va lauda Sorin pe un concurent.

  Mai multe detalii veti afla urmarind emisiunea incepand de  marti ,20 martie, ora 20.30

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Cristian Truta

  Posted on Mar - 3 - 2013

  Adauga Comentariu

  Moelleux au chocolat

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Juratii nu au mai...

  Posted on Mar - 12 - 2013

  Adauga Comentariu

  Claudia Izaura Nitoi

  Posted on Mar - 27 - 2012

  56 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice