Masterchef Sezonul 5 Episodul 6-Partea 1
  Multi au fost, putini vor ramane. Selectia concurentilor continua. O noua serie de probe, o noua runda de emotii ii asteapta pe concurentii ramasi in competitie, pregatiti sa lupte pentru a intra in bucataria celui mai exploziv show culinar, MasterChef.
  Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean vor pune pe jar asteptarile concurentilor si ii vor supune la tot felul de teste. Astfel, trei noi probe, toate eliminatorii vor face diferenta intre cei mai buni si cei care nu mai merita sa poarte sortul MasterChef. Pe masura ce competitia continua asteptarile juriului cresc iar concurentii fac fata provocarilor din ce in ce mai greu.
  Prima proba va fi una de foc atat la propriu, cat si la figurat. „Pentru mine este o distractie, o joaca”, marturiseste increzator unul dintre aspirantii la trofeul MasterChef. Pentru altii insa se va dovedi o adevarata bataie de cap. Disputa se anunta apriga, iar ultimii clasati vor parasi competitia definitiv.
  Sa lucrezi intr-o bucatarie presupune multa concentrare, rapiditate, creativitate, lucru in echipa si asumarea deciziilor. Ca urmare, cei ramasi dupa prima proba vor fi impartiti in echipe si li se va acorda o ora pentru a gati. La final cei mai buni vor pasi in bucataria MasterChef, concurentii care inca nu au convins vor intra la testul sub presiune, iar cei mai slabi se vor intoarce acasa.
  Cea de-a treia proba ii va pune in dificultate pe mai multi dintre concurenti. Acestia trebuie sa-si adune fortele si sa-si valorifice cum stiu mai bine calitatile de bucatari. Ei vor gati cate un preparat avand la baza acelasi ingredient, insa nu oricum, ci transformandu-l in vedeta farfuriei. Talentul de a-l pune in valoare si inspiratia acestora va fi aspru judecata de chefi.


  MASTERCHEF:Masterchef Sezonul 5 Episodul 6-Partea 1

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 7.3/10 (11 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Masterchef Sezonul 5 Episodul 6-Partea 1, 7.3 out of 10 based on 11 ratings

  Termeni de cautare

  • masterchef romania sey 5 ep 6 patea 1
  • masterchef romania sey 5 ep 6
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice