Masterchef Sezonul 5 Episodul 4-Partea 2

  Exista un singur nume pentru cea mai tare competitie culinara din tara: MasterChef! Aceasta editie aduce cea de-a patra zi de preselectii si ultima sansa pentru cei inscrisi.
  In buzunarele chefilor Patrizia Paglieri, FOA si Adrian Hadean stau ascunse green carduri inca nefolosite pentru concurenti, care poate nu se asteapta sa fie salvati. Rasturnari de situatie, teste surprinzatoare si preparate care pun la incercare creativitatea concurentilor urmeaza la MasterChef.
  Un tanar pasionat de bucatarie sustine ca prezenta lui la MasterChef reprezinta cea mai importanta zi, dupa cea in care si-a cerut in casatorie iubita. Banii pe care i-ar castiga aici, obtinand premiul cel mare, i-ar folosi in organizarea nuntii sale, motiv pentru care s-a pregatit cu un preparat care spera sa cucereasca juriul si sa se indrepte astfel spre cei 50.000 de euro.
  A afirmat ca este puternica, atat de puternica incat unul dintre jurati a provocat-o la… skandenberg. Cum a facut fata acestui test, dar cel mai important cu ce preparat s-a luptat pentru sortul MasterChef, vom descoperi maine seara.
  Va veni sigur pe el in fata celor trei chefi cu un preparat pe care a mizat totul. Insa atitudinea lui a determinat-o pe Chef Patrizia Paglieri sa-i intoarca spatele pe parcursul jurizarii. Concurentul s-a ambitionat insa sa faca tot ce e nevoie pentru a pleca cu sortul.
  A inceput sa diversifice lista meniurilor gatite cand copilul sau a fost depistat cu predispozitie ridicata la alergii alimentare. Acum, capul familiei se gandeste chiar sa isi schimbe meseria din economist in bucatar, iar MasterChef poate fi pentru el o rampa de lansare.
  Internat in spital pentru probleme grave de sanatate, un tanar a fugit pentru a se inscrie in acest nou sezon al competitiei culinare. Prezenta sa in platoul emisiunii va starni multe emotii.
  Este infirmiera si interesata sa-si deschida o firma de pompe funebre, iar preparatul cu care va veni la preselectii se potriveste perfect cu ideea sa de afaceri.
  Tot in editia 4 vom cunoaste o prezenta excentrica, lipsita de inhibitii si determinata sa cucereasca simpatia juriului asa cum nimeni altcineva nu a mai facut-o pana in prezent.
  Cu toti acesti concurenti, dar si cu multi altii hotarati sa se afirme in fata juratilor, ne vom intalni intr-o noua editie MasterChef.


  MASTERCHEF:Masterchef Sezonul 5 Episodul 4-Partea 2

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 7.0/10 (7 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Masterchef Sezonul 5 Episodul 4-Partea 2, 7.0 out of 10 based on 7 ratings

  Termeni de cautare

  • masterchef sezonul 5 episodul 4
  • masterchef sezonul 5 episodul 4 partea 1
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Homar cu piure de...

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Cirtu Alexandru Tiberiu

  Posted on Apr - 1 - 2012

  5 Comentarii

  Bogdan Alexandrescu

  Posted on Mar - 27 - 2012

  22 Comentarii

  Andreea Moldovan de la...

  Posted on Aug - 21 - 2012

  1 Comentariu

  Editia 3 – Partea...

  Posted on Apr - 5 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice