“Masterchef”, sezonul 2 – Din 5 martie, in fiecare marti, la 20:30.

  “MasterChef” este cel mai spectaculos show de cooking din intreaga lume si un format international de succes, care face deliciul telespectatorilor si schimba vietile participantilor.

  “MasterChef”, cel mai important show de televiziune din lume dedicat gatitului, este cea mai fascinanta competitie culinara din intreaga lume, cu audiente record si milioane de persoane dornice sa ajunga in concurs. MasterChef reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatori pentru care bucataria este o reala bucurie, nu o meserie, si care, prin talentul, inventivitatea si placerea de a gati isi pot schimba vietile.

  Pasionatii de cooking, cei al caror talent in fata sutelor de condimente si arome nu cunoaste limite, vor avea ocazia sa demonstreze in fata celor trei jurati de top – Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu – ca gatitul este o adevarata arta atunci cand il faci cu sufletul pe masa.

  Concurentul care va demonstra ca detine toate ingredientele pentru reteta succesului va deveni MasterChef al Romaniei si va fi rasplatit cu 50.000 de euro.

  Fie ca au fost castigatori si au savurat din plin gustul succesului, fie ca au fost doar finalisti, unii dintre participantii editiilor din strainatate ale competitiei “MasterChef” au reusit sa isi deschida propriile restaurante, sa isi schimbe cariera, sa lanseze carti de bucate sau chiar sa devina prezentatori TV.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Editia 7 – Partea...

  Posted on May - 1 - 2012

  4 Comentarii

  La MasterChef US se...

  Posted on Feb - 19 - 2012

  Adauga Comentariu

  Mihai Toader

  Posted on Mar - 19 - 2013

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice