In ultima editie din MasterChef  UK legendarul Chef , cu doua stele Michelin, Michel Roux Jr si membrul juriului Greg Wallace au revenit pentru ca impreuna cu bucatarul de incredere al lui Michel , Monica Galetti , sa caute acea persoana care are abilitatile , vointa, stilul si farmecul necesar pentru a se ridica la standardele Michelin.

  Michel si Monica

  Patruzeci de bucatari concureaza in stagiile incinse ce au loc pe parcusul primelor patru saptamani. Fiecare saptamana este incendiara doarece 10 bucatari trebuiesc sa infrunte doua teste alese de Monica intr-o runda eliminatoare ,pentru a determina cine va merge mai departe sa gateasca pentru renumitul Chef Michel. Prima provocare pe care o au de infruntat este faimosul teste al invetivitatii , insa in aceste an concurentilor li se vor da numai sase ingrediente si 50 de minute pentru a da gata juriul.
  Cei 10 concurenti sunt impartiti in doua grupe de cate cinci pentru a infrunta temutul test al competenţe in care au numai 10 minute pentru a impresiona pe Monica si pe Gregg cu abilitatile lor. Monica arata privitorilor de acasa metoda corecta de realizare , competitorii nestiind cum trebuie pregatite diferitele feluri, iar infunctie de rezultat ei decid pe cine vor trimete acasa.

  Greg si Michel

  In urma acestui test vor trece mai departe numai patru concurenti din cei 10 , ei fiind supusi la doua teste de catre Chef Michel . Anul acesta trebuie sa recreeze perfect doua feluri clasice la nivelul Stelelor Michelin in testul retetelor clasice. Prima data trebuie sa recreeze retetele clasice ale lui Michel , pregatita in prealabil pentru telespectatori de acesta .Apoi , ca ultima sansa de a impresiona , cei patru au o ora sa gateasca dupa propria dorinta un sotiment clasic la cel mai inalt standard.Michel si Gregg decid cine va merge in sferturi.
  In fiecare saptamana , in sferturile de finala vom vedea pe sase din cei mai buni bucatari ai grupelor infruntand un nou test de invetivitate. Ei trebuie sa pregateasca un fel exceptional de mancare , la final inca doi dintrei ei plecand acasa.
  Competitorii ramasi trebuie sa infrunte apoi criticile clientilor dintr-un restaurant. Fiecare bucatar are la dispozitie o ora si 15 minute pentru a crea un meniu ce cuprinde doua feluri de mancare ,cu care vor incerca sa impresioneze pe Charles Campion, Jay Rayner si Tracey Mcleod, William Sitwell sau Andy Hayler. Numai doi dintrei ei vor ajunge in semifinala in saptamana a cincea.

  Monica

  Saptamana a cincea este saptamana semifinalelor , ce incepe cu cei mai buni 8 bucatari ce vor pregati o reteta incredibila pentru a lupta pentru o viata de MasterChef .La final inca doi vor pleca acasa , numai sase ramanad in competitie.

  Cei sase competitori vor concura in perechi , luptand cot la cot pentru un loc in finala. Fiecare pereche va fi trimisa la unul dintre cele mai renumite restaurante din Anglia. Numai doi dintre ei vor ajunge in finala.
  Finala este una extraordinara. Prima provocare este un alt test al invetivitatii, insa de aceasta data ei trebuie sa gateasca la un nivel ce nu a mai fost cerut inainte in bucataria Masterchef.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Categories: International

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Episodul 3- partea 2

  Posted on Nov - 5 - 2013

  Adauga Comentariu

  Tecsa Ioana

  Posted on Mar - 3 - 2013

  1 Comentariu

  Catalin Poteras

  Posted on Mar - 19 - 2013

  2 Comentarii

  Emotii si tensiune la...

  Posted on Oct - 22 - 2013

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice