Din 22 octombrie, show-ul „MasterChef – Proba celebritatii”, de la Pro Tv reuneste in bucatarie vedete pasionate de gatit, care isi vor pune la bataie talentele culinare pentru a castiga trofeul si titlul de “MasterChef”.


  Juratii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu sunt pregatiti sa coaca la foc iute rabdarea vedetelor intrate in joc, care vor primi cele mai dificile probe din partea celor trei chefi.

  Fie ca sunt cantareti, actori, jurnalisti sau oameni de televiziune, vedetele de la “MasterChef – Proba celebritatii” nu vor fi scutite de privirile dure si comentariile acide ale juratilor, care vor fi mai exigenti ca niciodata si le vor testa la maximum aptitudinile culinare ale celebrilor concurenti.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.6/10 (5 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  "MasterChef - Proba celebritatii", din 22 octombrie, la Pro TV, 9.6 out of 10 based on 5 ratings

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice