MASTERCHEF: PROBA CELEBRITATII 2013 – SEMIFINALA


  MASTERCHEF: PROBA CELEBRITATII 2013 – SEMIFINALA
  Cele opt vedete ramase in concurs in acest moment – Pacha Man, Alex Dima, Catalin Josan, Gabriela Irimia, Elena Lasconi, Laura Cosoi, Jojo si Don Baxter – s-au intrecut in meniuri la ultima proba de gatit in aer liber, iar acum una dintre echipe, cea care a strans cele mai putine voturi, trebuie sa intre la testul sub presiune. Surpriza va fi una mare, pentru ca cei patru invinsi primesc sarcina nu numai de a gati un preparat dat, ci si de a merge singuri la cumparaturi, de a-si allege cu grija ingredientele, de a se incadra intr-o anumita suma de bani si totul intr-un timp dat. In urma acestei probe care se dovedeste a fi o alergatura nebuna intre bucataria MasterChef din studiurile de la Buftea si un hypermarket din Capitala, cei trei jurati vor face nu una, ci doua eliminari, alegandu-i astfel pe cei 6 finalisti ai sezonului. Acestia nu vor putea insa respire usurati, pentru ca lupta e mai stransa ca oricand.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 7.0/10 (8 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  MASTERCHEF: PROBA CELEBRITATII 2013 - SEMIFINALA-1, 7.0 out of 10 based on 8 ratings
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice