Decor MasterChef

  MasterChef , show-ul ce debuteaza pe 20 martie la ProTv are un platou urias de 2000 de metri patrati, dar si un decor impresionant. Prima parte a competitiei , in care se vor prezenta 150 de concurenti , ce au fost alesi in urma preselectiilor din Bucuresti , se va desfasura intr-un decor demn de grandoarea unui astfel de show.

  Platoul MasterChef este practic un platou de televiziune ce imita o hala industriala ce masoara cel putin 2000 de metri patrati si cu o inaltime de 12 metri unde concurenti vor pregati diferite preparate culinare in fata juriului , preparate pe care ei mizeaza ca vor impresiona juriul si ii vor propulsa in etapa urmatoare. Poarta pe care concurentii vor intra este la fel de impunatoare avand 8 metri inaltime si grea de o tona. Constructia a fost realizata in doua luni de zile de catre o echipa de 43 de decoratori. Pe langa asta , este impresionanta si “camara ” MasterChef precum si ustensilele folosite in bucataria MasterChef.


  Concurentii au avut la dispozitie o paleta variata de ingrediente pentru a gati preparatele romanesti sau exotice, antreuri sau feluri principale. Astfel, in platoul “MasterChef” si-au gasit locul 60 de feluri de condimente, plante aromatice si arome, 1500 de oua, 4 tone de produse vegetale proaspete, 70 de soiuri de fructe si legume de pe 4 continente, carne de la 45 de specii de pesti si vietuitoare marine si nu mai putin de 500 de cutite de bucatarie si sisteme de curatare si taiere.

  Cei care vor trece in etapa urmatoare vor ajunge in bucataria MasterChef , cu un decor la fel de impresionant, de unde va iesi primul Masterchef al Romaniei .

   

   

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice