Aparent, nu are nimic in comun cu Andreea Moldovan si Nicoleta Matea, in afara de pasiunea pentru gatit. Asta pana ii afli ocupatia: este casnica.

  Felicia Tuca este din Cluj, are 44 de ani si este casnica. Pentru “MasterChef” a renuntat la viata ei in Italia, unde a locuit timp de doua decenii, si s-a intors in Romania. A avut acolo inclusiv un restaurant, pe care l-a inchis din cauza taxelor foarte mari.

  Se lauda ca nu a calcat niciodata in sala de fitness, iar greutatea si-o mentine de 17 ani neschimbata gratie dietei sanatoase. Ca o picanterie, noua “casnica” nu si-a pus silicoane, ba dimpotriva, si-a micsorat sanii de la marimea 6 la 4.

  Nu o lega de Peninsula nici cetatenia, pentru ca nu a cerut-o niciodata, nici o familie. Asa ca a decis sa-si urmeze pasiunea pe plaiurile natale.

  Rulourile ei de vinete nu l-au convins pe Chef Catalin Scarlatescu, insa cei doi “DA” din partea lui Chef Sorin Bontea si Chef Florin Dumitrescu au fost suficienti pentru ca noua “casnica” sa primeasca un sort la “MasterChef”.

  Cu singurul regret ca a venit incaltata cu pantofi stiletto, cu tocuri uriase care i-au pus la grea incercare membrele inferioare, Felicia a plecat acasa fericita ca se va intoarce si in etapa urmatoare a celui mai tare show culinar.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Curios ce mai fac...

  Posted on Mar - 14 - 2014

  Adauga Comentariu

  MasterChef Romania Promo 20...

  Posted on Feb - 12 - 2012

  1 Comentariu

  Mousse de ciocolata

  Posted on May - 8 - 2012

  3 Comentarii

  Declaratia care te va...

  Posted on May - 15 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice