„MasterChef”, cel mai vizionat show culinar, a revenit in aceasta toamna cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi.

  Gustul competitiei continua la PRO TV saptamana viitoare, unde cele 24 de locuri in bucataria MasterChef vor fi completate cu cei care au trecut cu brio testul sub presiune. Noi probe de foc si preparate inedite vor fi ingredientele vedeta ale celui mai urmarit show culinar!

  MasterChef – Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti de la 20:30, la PRO TV!

  12 dintre concurentii care nu i-au convins pe Chefi la primele doua probe ca merita un loc in bucataria “MasterChef” au intrat la testul sub presiune, iar ingredientul vedeta, rosia, le-a dat batai de cap concurentilor.

  Doar cei mai buni vor ramane in competitie. Cine pleaca acasa si cine va primi sortul personalizat cu numele sau, vom afla LUNI, in urmatoarea editie MasterChef.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  "MasterChef", DISEARA, de la 20:30, la ProTV! , 5.7 out of 10 based on 3 ratings

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice