Gabriel Godeanu are 34 de ani si a lucrat 14 ani ca ospatar pe un vas de croaziera: “Dar visul meu dintotdeauna e sa devin bucatar! Asta e pasiunea mea”.
  “Sunt modest, dar preparatul cu care am venit are niste calitati… Deja vad sortul pe mine!” Concurentul le-a adus celor trei jurati un fazan flambe – reteta originala, la care insa mai avea de lucrat pana sa-l puna pe farfurie.
  Juriul incerca sa afle in acelasi timp detalii despre preparat, dar Gabriel era mult prea emotionat ca sa fie si multi-tasking: “Ori ma lasati sa gatesc, ori vorbesc!”. Poate tot din cauza emotiilor, a repetat de mai multe ori “vreau sa-i dau foc”, la care Florin Dumitrescu a izbucnit in ras: “Tu chiar esti piroman, pe bune!”.
  Catalin Scarlatescu nu a fost prea impresionat de reteta lui, asa ca nu i-a dat Ok-ul sa mearga mai departe. “Ai riscat enorm”, i-a spus Sorin Bontea, dupa ce a gustat din fazan. “Dar ce e viata fara risc?” a raspuns el. “Un castig” a completat juratul, care i-a dat un DA mare.
  In acest moment, sortul lui depindea de raspunsul lui Florin Dumitrescu. “Ai fost atat de nebun incat sa combini sparanghel cu mar si fazan? Aia este usa, la revedere!” a spus juratul. Evident dezamagit, concurentul s-a supus si se indrepta spre iesire, cand s-a trezit cu sortul MasterChef in cap: a inceput sa rada, in culmea fericirii: “Va iubesc! Pe toti trei! De data asta am cazut de fazan!”

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Jesica Zamfir

  Posted on Mar - 22 - 2014

  Adauga Comentariu

  Triumf de peste

  Posted on Feb - 22 - 2012

  Adauga Comentariu

  Editia 13 Marea Finala...

  Posted on Jun - 6 - 2012

  6 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice