Izaura Claudia a avut un accident rutier care a tinut-o la pat timp de 6 luni de zile. SI-ar dori sa treaca de la mica ei bucatarie la una mai mare, profesionista.
  Ea a gatit mousse au chocolat cu un sos de zmeura si sos de ciocolata cu chili. Considera ca “a face din pasiunea ta job-ul tau este un ideal in viata.”
  Dupa ce a gustat din preparatul sau Florin Dumitrescu a declarat ca “E foarte riscant ce ai facut acolo”
  “Surprinzator pentru o farmacista, nu stiu de ce impresia mea era ca farmacistele nu stiu sa gateasca. Ai avut curaj sa pui chili in sosul ala de ciocolata. Din partea mea ai un da”, i-a spus Catalin Scarlatescu.
  “Este foarte interesant pentru ca este iute, amar, dar si foarte dulce. Ar fi trebuit sa dozati ingredientele, exact ca in farmacie, ce este prea mult este fatal.” a mai spus unul dintre jurati.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Termeni de cautare

  • mousse de ciocolata masterchef

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice