MASTERCHEF:Sezonul 4 Episodul 8 Partea 2 2014


  Concurentii “MasterChef” sunt fata in fata cu finalisti ai primelor doua sezoane, care vin in show-ul de la PRO TV pentru o mostra de talent culinar. Asa se face ca in aceasta editie castigatorii primelor doua sezoane, Aida Parascan si Petru Buiuca, dar si Bogdan “Dexter” Alexandrescu, Mimi Nicolae, Victor Nemes, Alexandru “D’Artagnan” Petricean, Sidia Sissoko si Andreea Moldovan se reintorc la “MasterChef” cu misiunea de a le da de lucru concurentilor din acest sezon.
  Intalnirea va fi una speciala, mai ales ca revenirea la “MasterChef” este mereu insotita de emotii, chiar daca de data aceasta fostii concurenti nu mai sunt presati de tensiunea concursului. Fiecare dintre finalistii primelor doua sezoane isi va arata maiestria in arta culinara si va incerca sa ofere un plating care sa arate cat de mult a evoluat la capitolul bucatarie. Concurentii acestui sezon vor fi de-a dreptul impresionati de farfuriile care se vor perinda prin fata lor si vor primi cu exclamatii de uimire si, in acelasi timp, teama sarcina juratilor: aceea de a reproduce platingurile invitatilor.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  MASTERCHEF 2014 - Episodul 8 Partea 2, 10.0 out of 10 based on 1 rating

  Termeni de cautare

  • masterchef sezonul 5 episodul 8
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice