MASTERCHEF:Sezonul 3 Episodul 4 Partea 2 2014  In cea de-a patra editie “MasterChef” din acest sezon, juratii impart ultimele sorturi in faza preselectiilor si trec la prima proba eliminatorie din acest sezon. Dupa trei editii in care au fost ba impresionati si cuceriti de preparate inedite si atent gatite, ba enervati la culme de farfurii care nu au ce cauta in concurs, chefii pun la bataie ultimele sorturi din concurs, astfel ca la finalul preselectiilor 76 de concurenti norocosi vor pasi catre prima proba eliminatorie din concurs. Daca in anii trecuti au avut de taiat ceapa sau de curatat peste, in acest sezon cei trei jurati le-au pregatit concurentilor o surpriza care le va pune la grea incercare rabdarea, dar si rapiditatea si cunostintele in materie de bucatarie de baza.
  In aceasta editie juratii vor fi la fel de nemilosi, insa vor avea parte si de surprize frumoase din partea unor concurenti al caror talent va fi rasplatit cu un sort “MasterChef”. Asa se face ca chef Florin Dumitrescu va fi de-a dreptul generos cand va imparti felicitari si aprecieri, in vreme ce chef Bontea va lasa uneori deoparte privirea dura, cucerti de anumite idei culinare ale concurentilor. Iar pentru chef Scarlatescu editia va aduce o intalnire de pomina cu un plating de clatite. Cunoscut pentru faptul ca nu apreciaza clatitele, acesta va avea o reactie cu totul si cu totul surprinzatoare.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  MASTERCHEF 2014 - Episodul 4 Partea 2, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
  Categories: Video Emisiune

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Promo Pictor

  Posted on Feb - 8 - 2012

  1 Comentariu

  Nicolae Mariana

  Posted on Apr - 1 - 2012

  9 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice