Saptamana aceasta, “MasterChef” aduce prima proba in deplasare pentru concurentii care ajung in Portul Constanta.

  Impartiti in doua echipe, cea rosie si cea albastra, cei ramasi in cursa primesc din partea chefilor sarcina de a gati in aer liber. Pentru prima oara confruntati cu munca in echipe mari, conduse de cate un lider, dar si cu stresul pe care il implica gatitul in cantitati mari, concurentii vor avea parte de momente tensionate, situatii limita, schimb de replici taioase, pentru ca spiritele se vor incinge la malul marii.

  Cui i se vor ineca corabiile si care echipa va primi aprecierea celor trei jurati, vei afla in editia “MasterChef” de martea aceasta, 29 aprilie, de la ora 20.30, la ProTV.

  Si tot in aceasta editie, desertul se dovedeste a nu fi atat de dulce pentru unii concurenti. Cei intrati la Testul sub presiune vor avea de facut bezele, insa nu juratilor, ci in farfurie. Cei trei chefi vor fi nemilosi si nu se vor lasa indulciti, astfel ca editia de saptamana aceasta va una de-a dreptul amara pentru cei care vor fi eliminati.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

  Termeni de cautare

  • yhs-looksafe_ds_trans

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Parea mult prea simplu...

  Posted on Apr - 24 - 2012

  4 Comentarii

  Tie iti place cum...

  Posted on Apr - 10 - 2012

  Adauga Comentariu

  Chef Patrizia Paglieri

  Posted on Sep - 15 - 2014

  2 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice