“Domnilor chefi, sunteti gata? Gatiti!” Asta vor auzi concurentii in editia MasterChef de marti, 22 mai, de la ora 20.30.
  Asta pentru ca cei ramasi in super competitia de la Pro Tv vor avea parte de o adevarata demonstratie de maiestrie si profesionalism din partea celor trei jurati, care vor trece la treaba si vor gati ca la carte! Demonstratia nu este insa una usoara, concurentii trebuie sa fie cu ochii in patru, sa oberve toate detaliile de pe masa de lucru a juratilor, sa “fure” cat de mult pot din trucurile maestrilor si sa-si foloseasca la maximum simtul de observatie si creativitatea pentru ca vor trebui, la randul lor, sa reproduca unul sau mai multe din aceste preparate.
  Seara se va deschide insa la MasterChef cu o alta proba care le va testa concurentilor abilitatile in bucatarie le va aduce pe masa de lucru cate un homar, pe care il vor gasi in Cutia Misterelor.
  Mirarea concurentilor va fi pe masura ingredientului gasit, astfel ca multi vor da glas temerilor in fata acestei probe exclamand “vai de viata mea!”. Fiecare concurent se va lupta sa gateasca un preparat de exceptie, insa provocarea va fi foarte mare pentru ca unii dintre ei nu au mai gatit niciodata homar.
  Castigatorul acestei probe, ales din randul primelor trei cele mai bine farfurii, va primi nu doar laudele juratilor, ci si posibilitatea de a alege tema urmatoarei probe, cea in care juratii vor gati. Astfel, la urmatoarea proba, cea la care cei trei chefi isi vor etala abilitatile care i-au facut celebri, se va testa inventivitatea concurentilor in a gati si a da o nota personala preparatelor alese de concurentul care detine avantajul.
  Cine va fi acesta, veti afla in editia de martea aceasta de la 20.30. Iar la finalul serii, cei de acasa vor afla si cine se va desparti saptamana aceasta de MasterChef.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  One Response so far.

  1. Adrian says:

   Am si eu ceva de spus creveti pil pil :)) nu am auzit poate Piri Piri,Crushed potatoes reteta gresita bucataru Florin foarte slab nu stie retetele si denumirile la preparate si tot ce spune prin emisiune bate campii este foarte slab,ce pile a avut de a ajuns acolo?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice