Nunta la MasterChef

  Mihai Stanescu a venit in concurs plin de incredere. Preparatul adus de el era perfect: juratii au ramas impresionati de calitatile lui si au crezut la un moment dat ca ii ia chiar la misto, atat de arogant parea sa fie concurentul.
  “Traseul” sau a fost, insa, neasteptat: dupa prima impresie, care a fost impecabila, a urmat o dezamagire crunta: la proba de bucatarie frantuzeasca, Mihai s-a pierdut si a gatit un muschi de vita care a intrat in cel mai neplacut top: topul celor mai urate 3 farfurii. A scapat totusi de eliminare si, la nunta lui Edi si a Silviei Stancu, a ajuns sa se auto-propuna lider al echipei albastre.


  A facut ce a facut, dar rezultatul nu a fost cel asteptat. “Nu am fost un lider bun. Am dovedit ca stiu sa manageriez oameni, dar nu stiu sa manageriez o bucatarie!” a recunoscut el.
  “Cine te-a ales pe tine capitan, a facut cea mai mare greseala”, l-a criticat Florin Dumitrescu. “Eu m-am numit singur”, a raspuns el.
  Dupa acest esec, la testul sub presiune, a ales sa iasa din scena elegant si cu demnitate. Desi preparatul lui era gata, nu l-a scos din cuptor si nu a avut timp sa-l aranjeze pe farfurie.


  Automat, asta a atras iesirea lui din concurs: “Scoate-ti sortul si usa e a ta” i-a spus Florin Dumitrescu, suparat si ca gasise in “gunoiul” lui o bucata mare de branza. “Cum poti sa arunci mancarea? De ce nu iti scoti si portofelul si nu-ti arunci jumatate din bani?” i-a reprosat juratul.
  “Am parasit Masterchef pentru ca am dat-o in bara. Nu-mi doream sa plec, dar dupa prestatia de la nunta, meritam sa plec”, a marturisit cu sinceritate Mihai Stanescu.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  One Response so far.

  1. mariax says:

   in legatura cu implicarea lui mihai ca sef de echipa, consider ca a fost mult prea aspru taxat si criticat in conditiile in care nici izaura nu a fost asa cum trebuia sa fie un sef de echipa.
   in ce priveste locul 2 ocupat de echipa albastra, el a fos la f.mica diferenta de locul 1.
   undeva se strecoara subiectivismul pentru o critica atat de aspra.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Dorin Mandache

  Posted on Apr - 1 - 2012

  1 Comentariu

  Laura Cosoi isi va...

  Posted on Mar - 4 - 2014

  Adauga Comentariu

  Episodul 1 – Partea...

  Posted on Mar - 20 - 2012

  2 Comentarii

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice