Maria are 43 de ani, e absolventa a Colegiului de tehnica dentara, este pasionata de muzica (a facut Scoala Populara de Arta din Pitesti), de gastronomie si are o afacere proprie:

  Realizeaza tapet personalizat, la comanda, folosind o tehnologie franceza si mandrindu-se cu decorarea catorva spatii publice, precum Muzeul Antipa si un lant cunoscut de librarii din Bucuresti, dar si multe locatii particulare.

  Maria are un baietel de 1 an si 5 luni pe nume Matei, pe care il creste doar ea.

  Prima poveste din bucatarie dateaza din copilarie, cand ea si sora sa au incercat sa faca bezele dupa cartea de bucate a mamei. “Cred ca preparatul care ma reprezinta este pizza (cu diverse umpluturi). Deosebita este ciorba de burta pe care o fac. Gatesc traditional romaneste, dar nu ma dau inapoi nici de la o lasagna, sau altceva ce poate nu am gatit niciodata. Gatesc aproape zilnic preparate din bucataria italieneasca, chinezeasca, foarte putin turceasca, ungureasca, dar si dulciuri.”


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.0/10 (6 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Maria Dinu , 4.0 out of 10 based on 6 ratings
  Categories: Concurenti sezonul 3

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice