Pe 14 septembrie se da startul celei mai incendiare competitii culinare: MasterChef! Telespectatorii vor descoperi, in fiecare luni si marti, de la 20:30, un sezon surprinzator, presarat cu probe noi, concurenti determinati si preparate spectaculoase!

  Masterchef Sezonul 6
  Filmarile sunt in toi, Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean facand deja cunostinta cu concurentii si cu preparatele propuse de acestia. Desi extrem de variate si de spectaculoase, doar 24 dintre acestea vor asigura concurentilor un loc in cea mai cunoscuta bucatarie din tara: bucataria MasterChef!

  „Filmarile sunt in plina desfasurare si pot sa spun ca am intalnit o noua serie de 24 de concurenti talentati. Sunt foarte tonici si cu povesti frumoase, dar mai ales sunt motivati de ambitia de a-si schimba job-urile si de a se duce spre zona culinara. Aveti toate motivele sa prindeti gustul competitiei din 14 septembrie”, a declarat Razvan Fodor.

  Concurenti extrem de determinati

  Juratii celui mai urmarit cooking show din Romania au fost surprinsi sa descopere concurenti determinati sa renunte la actuala profesie pentru a-si creiona un parcurs in domeniul culinar. De la tehnicieni dentari, la instalatori, masteranzi la medicina sau fotografi, sute de concurenti s-au prezentat in fata juriului, dorindu-si sa-i surprinda pe cei 3 chefi cu preparatele lor.

  Sezonul cu numarul 6 va include probe noi, cu totul si cu totul surprinzatoare, atat pentru concurenti, cat mai ales pentru telespectatori! Concurentii vor gati in mai multe locatii uimitoare si spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinara a tarii noastre. De-a lungul sezonului, concurentii vor fi pusi la grea incercare, atat din punct de vedere al rezistentei, cat si al creativitatii!

  MasterChef – Prinde gustul competitiei, din 14 septembrie la PRO TV!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Ana Rotaru

  Posted on Mar - 3 - 2013

  3 Comentarii

  Salata de homar

  Posted on Mar - 2 - 2014

  Adauga Comentariu

  Editia 7 – Partea...

  Posted on May - 1 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice