Nunta la MasterChef

  MACEL in bucataria MasterChef. Pe el ardea camasa la testul sub presiune, iar colegii radeau: “Nu gasesti ouale? Cauta-le mai jos!”
  Cu cat inainteaza in competitie, cu atat presiunea este mai mare pentru concurentii de la “MasterChef”, iar lupta pentru a ramine in joc devine tot mai grea. Intr-un moment poti fi in fruntea clasamentul, iar in urmatorul moment poti fi la coada lui, sunt de parere concurentii care cred ca in acest concurs nu ai foarte mult timp sa te bucuri, pentru ca acum esti sus, iar dupa inca o proba poti fi jos.
  Din pacate, editia de marti seara nu le-a demontat convingerile, cu atat mai mult cu cat s-a dovedit ca locul fiecaruia in competitie se poate schimba de la un moment la altul.
  Testul de recunoastere a ingredientelor, pesti si crustacee, i-a adus fata in fata la duel pe Sissoko si Petru, miza fiind chiar sortul de bucatar la MasterChef.
  In timp ce Sissoko era stresat si agitat, ceilalti concurenti radeau de el: “Nu gasesti ouale? Cauta-le mai jos!” Petru a fost incurajat de acest lucru: “O persoana care se agita in bucatarie este o persoana care nu stie ce face”, a spus el.
  Chefii au stat numai cu ochii pe cei doi. La un moment dat, l-au rugat pe Sissoko sa puna sosul intr-un bol separat, pentru ca i s-a scurs sudoarea in el. O greseala inadmisibila la MasterChef! Tocmai de aceea nimeni nu l-a gustat.
  “Sincer, pentru voi doi eu vedeam un drum foarte lung in MasterChef. Din pacate, pentru unul se termina aici”, a anuntat Chef Florin.
  “Sidia, pentru tine MasterChef se termina aici”, i-a dat Chef Sorin vestea cea proasta. “A fost o onoare. M-am simtit nemaipomenit. O bucurie, o nebunie, a fost o onoare sa va cunosc”, a spus el la plecare.
  “Ghinionul lui, norocul meu. Asta e viata”, a comentat Petru.  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice