Prinde gustul competitiei! “MasterChef” – Sezonul 3, din 18 martie la ProTV

  Laura Cosoi a pregatit un test condimentat pentru prietenii care vor veni miercuri seara la lansarea primei sale carti de bucate, “Ramai la masa?”

  Fosta concurenta a emisiunii “MasterChef – Proba celebritatii”, de la ProTV, isi va supune invitatii la o proba de atentie, menita sa dea mancarii si ingredientelor cu care se fac preparatele culinare rolul principal in eveniment.

  Cei mai curajosi si mai aventurosi dintre prietenii Laurei vor fi poftiti intr-o camera obsura unde vor gusta diverse preparate din cartea proaspat lansata.


  Provocarea va fi sa ghiceasca ingredientele folosite de Laura la realizarea retetelor fara sa vada, doar gustand. “Cred ca va fi interesant jocul, pentru ca pe intuneric vom putea acorda atentie tuturor gusturilor din mancare. Vom da rolul principal nu bucatarului, ci ingredientelor”, povesteste cu entuziasm Laura.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Editia 8 – Partea...

  Posted on Dec - 10 - 2013

  Adauga Comentariu

  Andreea: In lupta iti...

  Posted on May - 1 - 2012

  5 Comentarii

  Somon in sos Teriyaki

  Posted on Feb - 28 - 2012

  Adauga Comentariu

  Laura Cosoi a primit...

  Posted on Mar - 14 - 2014

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice