Valentina Ionescu este economista, criminalista si interpreta de muzica populara, e “scolita si parascolita” dupa cum ea insasi se prezinta si se lauda cu o memorie “brici”, chiar daca a nimerit numele concursului “MasterChef” nu din prima, nici din a doua, ci abia din a treia incercare.

  Valentina a venit la cel mai tare show culinar al momentului cu un preparat reprodus dupa o reteta a celebrului Gordon Ramsay: somon cu lamai caramelizate si sos olandez.

  “Atat? Hai sa nu dam vina pe el acum”, s-au mirat cei trei jurati cand au auzit cat “efort” a depus concurenta pentru un preparat care nu s-a ridicat la asteptarile lor. Insa nici prin gand nu le-a trecut ce surprize ascundea farfuria.

  Preparatul nu i-a convins nici pe departe pe Chef Florin, Chef Sorin si Chef Catalin, ba chiar era cat pe ce sa ii lase fara “obiectul muncii”, excesul de coriandru amortindu-le papilele gustative.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Dodoiu Camelia

  Posted on Mar - 19 - 2013

  Adauga Comentariu

  Stefania Macau

  Posted on Mar - 3 - 2013

  Adauga Comentariu

  Editia 8 – Partea...

  Posted on May - 8 - 2012

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice