Nunta la MasterChef

  Pe finalul emisiunii, Bogdan Alexandrescu a simtit pe pielea lui cum e sa treci de la agonie inapoi la extaz!
  Concurentul fusese nominalizat impreuna cu Mihai Merisanu spre eliminare, dupa ce niciunul dintre ei nu s-a descurcat prea bine la testul sub presiune – unde au trebuit sa prepare un leac impotriva mahmurelii.
  Dupa ce l-au eliminat pe Mihai, juratii s-au indreptat catre Bogdan, concurentul care la preselectii a uimit pe toata lumea cu un preparat super-spectaculos – creveti caramelizati, trasi in foita de aur, serviti cu risotto in trei culori.
  “Si tu ai gresit, Bogdan! De ce te complici mereu?” l-a intrebat sever Catalin Scarlatescu. “Da-ti sortul jos, te rog frumos”.
  “Si pune-l pe bancul de lucru”, a adaugat si Florin Dumitrescu, pentru mai multa credibilitate. “Si saluta-ti colegii!”


  Concurentul si-a dat sortul jos, si-a luat adio de la colegi si se pregatea sa plece. “Si noua nu ai nimic sa ne spui? Nu vii sa dai mana si cu noi?” a intrebat un Chef, dupa care s-au indurat si au pus capat farsei. “Lasa ca dai mana cu noi si maine. Iti mai dam o sansa! Ultima, prietene!” a tinut Catalin Scarlatescu sa precizeze.
  In cateva clipe, Bogdan Alexandrescu a trecut de la extaz la agonie, si inapoi. “A fost o senzatie foarte aiurea. Vreo 3 minute dupa ce am auzit chestia aia, am bufnit in plans si n-am mai fost in stare sa vorbesc. Am paralizat total”, a spus concurentul.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Episodul 2 – Partea...

  Posted on Mar - 27 - 2012

  1 Comentariu

  Va aplaud, va felicit...

  Posted on Apr - 24 - 2012

  Adauga Comentariu

  Promo Burlacul

  Posted on Feb - 7 - 2012

  Adauga Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice