Daca editia trecuta a fost una internationala, cu multi concurenti straini, de data aceasta la “MasterChef” isi fac aparitia oameni cu profesii foarte diferite, din domenii extreme de variate.

  Judecatorul Gabriel Apostol, cunoscut mai degraba pentru scandalurile de violenta in care a fost implicat la finalul anului trecut, a venit la “MasterChef” hotarat sa-i demonstreze sotiei sale ca poate trece in etapa urmatoare a competitiei cu un preparat personalizat: “paste a la Gabon”.

  “Cand gateste nevasta-mea, fetele spun ca nu e bun, nu e ca la tati. Normal ca nu e ca la tati. V-ati cruci aici daca ar venit si ea aici”, a povestit Gabriel.

  Concurentul a marturisit ca profesia lui este una cat se poate de dura, asa ca refuleaza in bucatarie, unde gateste pentru cele doua fetite ale sale. Explicatia lui nu a fost insa pe placul juratilor, care au argumentat ca mancarea se gateste “cu suflet”, nu cu nervi.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 3 votes)
  Judecatorul de la "MasterChef" i-a lasat masca pe jurati, 2.0 out of 10 based on 1 rating

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice