JALE in echipa rosie. Andreea despre capitanul echipei: “Imi vine sa-i infig un cutit in cap”

  Prima proba: sa gateasca pentru taximetristi, in mai putin de 120 de minute, un fel de mancare care sa-i satisfaca si sa aiba 3 calitati: sa poata fi mancat in graba, sa fie consistent si, mai ales, gustos. Cuvantul magic: mici, plus diverse salate la alegere.

  Firi active si in miscare tot timpul, taximetristii nu pot zabovi mult in pauza de masa, pentru 3 feluri, ca la restaurant. Desi concurentii au avut impulsul de a considera proba drept una usoara si chiar banala, nu a fost deloc asa.

  “Proba asta e foarte grea: daca nu realizezi acel echilibru intre grasimi, carne, condimente, nu sunt buni”, explica Izaura.

  Cum era de asteptat, neintelegerile nu au intarziat sa apara. Daca in echipa albastra totul mergea ca uns, echipa rosie era pe punctul de a exploda. Andreea, de exemplu, a fost profund nemultumita de felul in care Lili a condus echipa si nu o data a trecut peste deciziile ei, alaturi de alti membri ai rosiilor.

  Asa se face ca in momentul sosirii taximetristilor, echipa albastra avea “barosanii” aburinzi si salatele numai bune de infulecat, in timp ce echipa rosie i-a intampinat cu scuze si lamentari. In disperare de cauza, Lili i-a servit cu… o salata.

  Rezultatul votului a fost pe masura: echipa albastra a obtinut de doua ori mai multe voturi decat cea rosie.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Leave a Reply  MasterChef Romania Video

  Horoscop Urania

  Carnea asta de porc...

  Posted on Apr - 24 - 2012

  2 Comentarii

  Stefania Macau

  Posted on Mar - 3 - 2013

  Adauga Comentariu

  Sidia Sissoko a parasit...

  Posted on May - 8 - 2012

  1 Comentariu

  • MasterChef Romania Sezonul 6 – 2015

   Din 18 martie, in fiecare marti, de la 20:30, fiecare telespectator in parte este provocat sa prinda gustul competitiei in cel de-al IV-lea sezon al celui mai in voga show culinar al momentului, "MasterChef".
  • MasterChef 2015 Romania Sezonul 6

  • MasterChef Romania Reluare

   Urmariti in inregistrarea video - Emisiunea MasterChef Romania pe www.MasterChefRomania.com . Din 18 martie si sezonul 6 - 2015
  • Dispozitive orgonice